Kdo smo

Smo druščina, ki si je delila delovni prostor v risarni sredi mesta. Medtem, ko čakamo, da bomo tam znova lahko skupaj vihteli barvice, smo se odločili, da se vsak dan srečamo takole virtualno.

Špela Razpotnik je oblikovalka, ki je hkrati tudi pisarniška glasbena urednica. V ušesa nam šepeta glasbene novosti in nas spodbuja, da obiskujemo koncerte.
web / instagram

Milanka Fabjančič jezdi tehnični svinčnik in točno ob poldne zapove, da je čas za južino. Okara vse, ki niso zajtrkovali. 
instagram / fb

Anja Kralj riše črke. Včasih imajo brke, včasih pa delajo prevale. Za odmor si skuha kavo in jo pije iz najmanjše skodelice. Iz naprstnika, pravzaprav.
instagram / fb

Marion je parižanka, ki zna sočno zakleti po naše. Za francosko televizijo piše prispevke o sodobni glasbi in nam vedno poroča o tem, kdo je komu sunil vižo, ter jo prodal kot svojo.
instagram / fb

Jernej Žumer cele dneve oponaša čričke in male psičke. Vmes pa riše rebuse, uganke in miselne premetanke.
instagram / fb

Teja Ideja misli, riše in piše za druge. Zasebno pa lenari. Včasih celo v risarni.
web / instagram / fb

Mak Mujezinović je vzniknil na našem polju, ko je šla Špela na porodniško. Zato si je prislužil indijansko ime Kosmata Špela. Mak oblikuje za splet in tisk in pozna najboljše pesnike.

Dejan Kralj je za ženo vzel našo Anjo. Pravzaprav bi lahko katero koli izmed nas. Vse smo zatreskane vanj. Ste videli kako riše? No!
behance / fb / instagram

Comments are closed.